Агросем привітала дітей з Днем святого Миколая

20 грудня 2017, 15:12 3582

Регіональні представництва «Агросем» у Львові, Луцьку, Тернополі, Одесі та Києві запросили понад 200 дітей партнерів відсвяткувати День святого Миколая.

Як говориться у повідомленні компанії, запрошених зустрічали янголи та сам Святий Миколай, старші діти могли позмагатися у битві роботів, молодші — намалювати доброту, а всі разом завзято змагалися у танцювальних батлах. Веселі захоплюючі розваги були щедро присмачені вишуканими ласощами.

Вистачило для всіх і подарунків. Чи не найбільший захват у дітлахів викликали точні масштабні моделі сільськогосподарської техніки, від компанії John Deere.

В компанії підкреслили, що вважають вкрай важливим проводити такі зустрічі, адже серед пріоритетів «Агросем» — не лише розбудова успішного бізнесу. Компанія опікується багатьма соціальними проектами.

«В Україні день Святого Миколая — чарівне, родинне свято. У «Агросем» склалися близькі, майже сімейні стосунки з нашими партнерами, тому нам так важливо порадувати дітей наших партнерів у цей день, подарувати їм якомога більше позитивних емоцій. Вітаємо із цим чудовим святом наших колег-аграріїв та всю Україну», — розповіла керівник регіонального структурного підрозділу в м. Львів Ксенія Снєгєрьова.


Для довідки: Компанія «Агросем» займається впровадженням передових технологій, новинок селекції, мінеральних добрив і провідної сільськогосподарської техніки. З 2008 р компанія є офіційним дистриб'ютором добрив Yara, з серпня 2014 року — офіційним дилером техніки John Deere в Західній Україні. Підприємство має потужну логістичну мережу і службу агрономічної підтримки.