AGCO поповниться кормозаготівельною технікою Lely

19 квітня 2017, 08:01 1538

Корпорація AGCO досягла домовленості щодо придбання підрозділу з виробництва кормозаготівельної техніки групи компаній Lely.

За інформацією прес-служби AGCO, цей підрозділ є провідним європейським виробником прес-підбирачів та візків, що самонавантажуються.
Угода підлягає затвердженню регуляторними органами, а її закриття очікується в ІV кварталі 2017 року. Процес консультації зі співробітниками почнеться вже зараз.

«Використання передового досвіду в галузі виробництва техніки для промислової заготівлі сіна і фуражу дозволить розширити лінійку продуктів, пропоновану корпорацією AGCO», — наголосив голова, президент і головний виконавчий директор AGCO Мартін Ріхенхаген.


Для довідки: AGCO — один зі світових лідерів з виробництва та постачання сільськогосподарської техніки та обладнання. Компанія пропонує найбільш повну лінійку тракторів, комбайнів, кормозаготівельної техніки, самохідних обприскувачів та розкидачів добрив, ґрунтообробних машин, навісних знарядь і оригінальних запчастин під брендами Challenger®, Fendt®, GSI®, Massey Ferguson® і Valtra®.