Термінал НІБУЛОНа в Хмільнику: будівництво закінчено, добігає кінця пусконаладка

25 жовтня 2019, 13:21 1478

Новий комплекс з приймання, зберігання та відвантаження зернових і олійних культур на залізничний транспорт компанії «НІБУЛОН» у Хмільнику готується до введення в експлуатацію

Усі будівельно-монтажні роботи в Хмільнику завершено. Добігають кінця пусконалагоджувальні роботи та випробування обладнання, йдеться у повідомленні компанії.

«На сьогодні підрядними організаціями завершено монтаж металоконструкцій норійної вежі, останніх чотирьох (із восьми) зерносховищ на 500 т кожна, повітряних галерей, автомобілерозвантажувача з завальними ямами, а також бункерів завантаження на залізничний транспорт з операторною. Змонтовано й автомобільні ваги та навіс над ними», — йдеться у повідомленні.

Збудовано бункери аспіраційних відходів, а також завершено монтаж транспортного зерноперевантажувального обладнання, трубопроводу стислого повітря.

«Закінчили спеціалісти прокладання зовнішніх та внутрішніх мереж електропостачання, проведено й освітлення на території майбутнього комплексу.

Наразі добігають кінця пусконалагоджувальні роботи та випробування обладнання. Завершується фарбування труб самопливів та металоконструкцій норійної вежі, а також благоустрій території, зокрема її озеленення», — додали в «НІБУЛОНі».


Для довідки: основні активи компанії «НІБУЛОН» розташовані в Україні. Компанія обробляє 82 тис. га землі, володіє і управляє другою за величиною мережею внутрішніх елеваторів і річкових терміналів і сучасним морським терміналом, розташованим у Миколаєві, в Чорноморському регіоні. «НІБУЛОН» експортує переважно кукурудзу, пшеницю і ячмінь у більш ніж 20 країн світу.