Зареєстровано ще два індустріальні парки, які перероблятимуть агропродукцію

08 липня 2024, 08:41 1554

Кабінет Міністрів України вніс до реєстру індустріальних парків ще два об’єкти, концепції яких передбачають переробку агропродукції та виготовлення харчових продуктів.

Про це повідомив представник уряду в Верховній Раді Тарас Мельничук у Telegram.

Так, зареєстровано індустріальний парк «Добросин», який створено на 4 комунальних земельних ділянках загальною площею 14,62 га Добросинсько-Магерівської громади Львівщини. Відповідно до концепції парку, він буде спеціалізуватись на переробній промисловості (ключові галузі: виробництво харчових продуктів, деревообробне виробництво; виробництві пластмасових виробів; виробництво готових металевих виробів; легка промисловість; машинобудування; виробництво іншої неметалевої мінеральної продукції; виробництво готових металевих виробів; виробництво машин і устаткування; фармацевтична промисловість).

Крім того, включено до реєстру індустріальний парк «Грін Лактік», який розташується у м. Бурштин Івано-Франківської області. Згідно з концепцією, індустріальний парк «Грін Лактік» буде сформовано як універсальне промислове формування, яке припускає розміщення підприємств таких галузей: харчова переробна промисловість; виробництво продуктів борошномельно-круп'яної промисловості, крохмалів і крохмальних продуктів; виробництво готових кормів для тварин, що утримуються на фермах; альтернативна енергетика, зберігання енергії.