Форум у Києві збере спеціалістів з фінансів та податків в агросекторі

06 грудня 2017, 13:23 2758

«Національний Агрофорум. Податки. Фінанси. Право» відбудеться в Києві 7 грудня  2017 р.

Захід організовано за підтримки Державної фіскальної служби України та Міністерства  аграрної політики та продовольства України.

Під час форуму учасники обговорять трансфертне ціноутворення в агробізнесі — звітність, документацію, аналіз помилок, судову практику, а також проблеми зупинення реєстрації податкових накладних та механізми підтвердження реальності здійснення операцій.

На форумі аграрії дізнаються про правові інструменти урегулювання податкових та земельних спорів, залучення фінансування агробізнесу (детально про аграрні розписки, торгове фінасування, кредити, лізінг), державну компенсацію за придбання вітчизняної с/г техніки та обладнання, а також реструктуризацію кредитів.

Спікери заходу також поділяться інформацією щодо умов отримання та порядку розрахунку бюджетних дотацій при експорті, визначення митної вартості, мінімізації ризиків при експортних контрактах і оподаткуванні землі, протидії рейдерству і оцінки та переоцінки сельгоспземель.

Як очікується, у форумі візьмуть участь представники Міністерства аграрної політики та продовольства, Міністерства юстиції, Державної фіскальної служби, а також представники провідних  консалтингових та юридичних компаній України

Місце проведення: м.Київ, готель «Хрещатик».

Для реєстрації на участь у форумі необхідно заповнити заявку на сайті: www.visnyk.ua/forum

Додаткову інформацію можна отримати: Тая Попова, (044) 501-06-42, (067) 506-32-64, [email protected]