Аграріям розкажуть про прогресивні рішення сучасного маркетингу

20 листопада 2017, 11:13 2669

Спеціалізований форум Smart Agro Marketing Forum, який присвячений розумним технологіям, сучасним методам роботи та новітнім інструментам для успішного аграрного бізнесу, відбудеться у Києві 23 листопада.

Як говориться у повідомленні організаторів, на форумі ТОП-макретологи, новатори та розробники прогресивних рішень сучасного маркетингу та керівники аграрних підприємств обговорять актуальні питання у сфері агромаркетингу.

Завдання форуму: розкрити учасникам тонкощі використання інноваційних технологій, нових рішень та передових методів в рекламній комунікації зі споживачем; розказати та показати, як використовувати  smart- інструменти, хмарні технології, правильний софт та вмілий SMM для створення вдалого іміджу агро компаній; обговорити переваги та недоліки сучасних інструментів просування продуктів та брендів на аграрному ринку; знайти нові шляхи впливу на споживачів для збільшення обсягів продажу та отримання бажаного прибутку для агро компаній.

Тематичні розділи:

·  Digital маркетинг: SMM, FB, Chat-Bot, it-Software, YouTube.

·  Innovation маркетинг.

·  Project Management.

·  B2B маркетинг.

·  Smartcommunications: CRM, хмарні технології.

·  legalsupports: юридична підтримка і документообіг.


Форум відбудеться 23 листопада 2017 року за адресою: м. Київ, вул. Дорогожицька, 1, конференц-зал технопарку UNIT.City — UNIT.Core.

Більше інформації та квитки на сайті  та на  сторінці у Facebook.