Сварог Вест Груп докупила техніки

23 квітня 2019, 13:53 2024

Корпорація «Сварог Вест Груп» продовжує поповнювати свій парк новою технікою.

Техніка закуплена в межах лізингових угод, постачальниками стали одні із найбільш успішних дилерів агротехніки, провідні дистриб«ютори на аграрному ринку, говорится у повідомленні. 

«Ми придбали чотири самохідних обприскувача Berthoud Raptor 4240 (Франція). Перевагою якого є змінний кліренс 1,25-1,80 м, який регулюється гідравлічно, що дає змогу проводити обробіток високорослих культур та заходи з захисту рослин без використання авіації», — прокоментував заступник генерального директора ТОВ «Торговий дім «Шепетівський цукор» Сергій Іщук.

Також закуплено 2 сівалки Horsch Maestro 16 SW, перевагою яких є ідеальне закладення насіння з робочою швидкістю до 12 км/год та паралельне диференційоване внесення добрив, 5 Horsch Pronto 6 DC PPF — універсальний посівний комплекс для роботи в будь-яких умовах після плуга або дискової борони, оснащений електронною системою DrillManager, що забезпечує цілковите керування функціями сівалки (дозування і постійний сенсорний контроль висіву насіння та добрив).

«Випробувавши в роботі трактори John Deere, не вагаючись знову обрали цей бренд, зосередили свою увагу на 6 John Deere 8345 R та 2 John Deere Premium 6135 B, які буде оснащено автотрекерами, що дозволить раціонально використовувати ресурси», — додав Іщук.


Для довідки: корпорація «Сварог Вест Груп» здійснює діяльність у Хмельницькій та Чернівецькій областях. Основні напрямки: рослинництво, тваринництво, а також зберігання продукції. Загальна площа земель в обробці становить близько 80 тис. га.