Рейн-Агро заходить в сегмент сільгосптехніки

02 квітня 2019, 09:00 2094

Компанія «Рейн-Агро» розпочинає роботу в сегменті сільськогосподарської техніки, домовившись про співпрацю із відомим підприємством, українським виробником сівалок і плугів — заводом «Ремсинтез».

Про це AgroPortal.ua повідомив засновник ТОВ «Рейн-Агро» Павло Горбачов.

»Розуміючи потреби аграріїв, ми, як компанія, яка забезпечує агросектор насінням основних сільськогосподарських культур, біопрепаратами, ЗЗР, добривами, лабораторним обладнанням і безпілотним устаткуванням вирішили зайти в сегмент техніки. Настав час розширювати власні горизонти і виходити на нові ринки, щоб надавати аграріям справді якісну продукцію та сервіс у комплексі», — зазначає Павло Горбачов. 

За його словами, малий і середній фермер не завжди може дозволити собі всесвітньо відомі бренди «Джон Дір», «Хорш», «Гаспардо» і тут з’являється шанс «показати себе» у вітчизняних виробників. Досліджуючи потреби фермерів протягом останніх років, аналітики «Рейн-Агро» прийшли до висновку, що наразі питання оновлення парку техніки є досить актуальним для багатьох господарств. Крім того, варто відзначити, що за останні декілька років довіра аграріїв до вітчизняних виробників техніки  у співвідношенні ціна/якість (зважаючи на 40% держкомпенсації на всю вітчизняну техніку) стабільно зростає.