Виробники намагаються покрити потреби аграріїв у сільгосптехніці

04 липня 2022, 11:55 2548

«Тайтен Машинері Україна», як міжнародна компанія, дивиться у майбутнє, вірить у перспективу розвитку України та допомагає українським сільгоспвиробникам тримати аграрний фронт. Зокрема, компанія планує розвивати діяльність у Сумській, Чернігівській, Одеській та Харківській областях, адже в цих регіонах до настання дня, який усі пам’ятатимуть століттями, планували активний розвиток дилершипів.

Про це повідомив керівник відділу продажів сільськогосподарської техніки «Тайтен Машинері Україна» Дмитро Баранов.

«Ми зуміли зберегти кадровий потенціал, перемістити працівників із зон бойових дій та зберегти штат. Люди можуть працювати позмінно і віддалено. Воєнні дії також змусили перемістили більшість техніки у західні області України, щоб обладнання, передплачене клієнтами, було максимально захищеним. Крім того, вдалося зберегти акційні пропозиції як на нову, так і на вживану техніку», — розповідає Дмитро Баранов.

За його словами, звісно, ускладнилася логістика, але не зупинилася. Тож «Тайтен Машинері Україна» продовжує постачати техніку в умовах невизначеності та складності прогнозування ринкової ситуації. 

Дмитро Баранов

«Оптимізуємо витрати, шукаємо нові шляхи поставок і робимо найголовніше  забезпечуємо аграріїв необхідним. Зараз найгарячіша пора у поставці та підготовці техніки до збирання врожаю та комплексу осінніх польових робіт, тому відділ продажу техніки разом із постачальниками CASE IH, BEDNAR та KUHN постійно намагаються налагодити постачання техніки. COVID-19 та відсутність компонентів вплинули на можливості та терміни виробництва, проте ми робимо усі можливі кроки на шляху до повного забезпечення попиту на сільськогосподарську техніку в Україні».

Він додав, що навіть у такий період компанії вдалося зберегти надійних партнерів з фінансування, що сьогодні надзвичайно важливо для аграріїв. 

«Безумовно, аграрії зараз потребують максимальної підтримки від держави, а також розблокування портів. Ми ж зі свого боку робимо все можливе, щоб у них залишилася можливість придбати необхідне, використавши фінансові інструменти», — резюмував Дмитро Баранов.


Для довідки: «Тайтен Машинері Україна» є офіційним дилером сільгосптехніки брендів CASE IH, BEDNAR та KUHN, які представляє у таких регіонах: 

CASE IH: Київська, Житомирська, Чернігівська, Вінницька, Рівненська, Волинська, Одеська, Харківська, Сумська; 

KUHN: Житомирська, Рівненська, Волинська Львівська, Хмельницька, Тернопільська, Івано-Франківська, Закарпатська; 

BEDNAR: уся територія України.