Підготуватись до сезону: універсальні причіпні обприскувачі TopAir

01 травня 2023, 13:50 3127

Сьогодні в Україні доступні дві моделі причіпних обприскувачів TopAir від американської компанії Unverferth, які відрізняються високою надійністю, універсальністю та продуктивністю.

Моделі TA112-90 і TA1600 можна побачити на демомайданчиках локацій «Тайтен Машинері Україна» та придбати із доставкою та налаштуванням у роботу в найкоротші терміни. Про це йдеться у повідомленні компанії «Тайтен Машинері Україна».

Чим цікаві обприскувачі TopAir:

  • Продуктивність. З цим причіпним обприскувачем можна обробляти більше гектарів щодня з меншою кількістю зупинок для заправки — машини мають бак від 4,5 до 9 тисяч літрів. 
  • Зручність у роботі. Ексклюзивний Т-подібний бак, що дозволяє без розкачки та зміни колії повністю використовувати робочий розчин до останньої краплі. Автоматичний контроль висоти штанги зменшує навантаження на оператора та підвищує продуктивність роботи. 
  • Якість внесення. Конструкція штанги з подвійною амортизацією гарантує точну і стабільну обробку рослин навіть на нерівній місцевості. Чотири види форсунок дозволяють налаштуватися під будь-які умови. 
  • Збереження ґрунту. Доступні спарені колеса або гусеничний рушій для роботи в умовах вологого ґрунту.
  • Точність внесення. Стандартний термінал RAVEN та робота за протоколом ISOBUS. Автоматичне виконання карти завдань. 
  • Економічніcть. У якості рушія ви можете використовувати трактор, який вже є у вашому господарстві, зменшуючи його години простою та підвищуючи ефективність роботи. 

Для отримання додаткової інформації про обприскувачі TopAir звертайтеся до компанії Тайтен Машинері Україна за телефоном 0 800 50 80 80. Більше інформації про сезонні причіпні агрегати з привабливими умовами придбання на сайті.