UKRAVIT запустила програму кредитування фермерів під 0,01% річних

17 квітня 2018, 08:31 4725

ГК UKRAVIT відкрила унікальну програму доступності для виробників зернових та олійних культур «UKRAVIT Фінанс».

Як говориться у повідомленні групи, UKRAVIT спільно з «OTP Банк» створила спрощений та прискорений механізм фінансування фермерів та агрогосподарств у придбанні ЗЗР.

«Умови програми прості та доступні — кожен виробник, що хоче забезпечити успішні врожаї, відтепер має можливість швидко та вигідно отримати кошти на придбання засобів захисту рослин від національного лідера ринку ГК UKRAVIT під 0,01% річних на 6 місяців», — говориться у повідомленні.

Попереднє рішення про фінансування приймається всього лише за 1 день, кошти ж видаються уже за 6-9 днів. На вкрай лояльних умовах — усього під 0,01% річних, під заставу врожаю (аграрна розписка), сільгосптехніки або нерухомості — можна отримати до 15 млн грн на придбання ефективних сучасних засобів захисту рослин та мінеральних добрив.


Для довідки: UKRAVIT була заснована в 1999 р. Група займається виробництвом засобів для знищення побутових комах та гризунів, засобів захисту рослин, мінеральних добрив з мікроелементами і стимуляторів і регуляторів росту рослин.