Названо фактори, які вплинуть на цукровий сезон-2022

27 липня 2022, 18:00 2035

«Гнідавський цукровий завод» готується до сезону 2022 р., аби робота підприємства стартувала вчасно.

Про це повідомив заступник директора з питань сировини Олександр Нікішин.

«Підготовка до сезону 2022 року розпочалася фактично наступного дня після завершення поточного сезону. Зараз тривають роботи з логістики та модернізації внутрішніх залізничних колій, а також роботи, що стосуються безпосередньої переробки цукросировини. Для цього створені оптимальні бригади, аби належним чином підготуватися до наступного сезону. Звичайно, війна, ціни на пальне, газ внесуть свої корективи», — розповів директор «Гнідавського цукрового заводу» Василь Муха.

За його словами, завод цього року, як і зазвичай, активно співпрацює з сільгосппідприємствами-партнерами, щоб заздалегідь визначитись із кількістю посівних площ цукрового буряку.

«Ми обіцяли, що «Гнідавський цукровий завод» запуститься вчасно і працюватиме стільки, скільки буде потрібно, аби не пропав жоден буряк, вирощений селянином», — наголошує Олександр Нікішин.


Для довідки: «Гнідавський цукровий завод» заснований в 1958 році. Завод випускає цілу лінійку продукції: дрібнокристалічний і крупнокристалічний цукор-пісок, швидкорозчинний цукор і желюючий цукор. Також завод випускає природний коричневий цукор. «Гнідавський цукровий завод» випускає свою продукцію під торговою маркою «Солодко».