ING Bank збільшив кредитну лінію для ViOil

19 вересня 2018, 14:15 1691

ING Bank N.V. (ING) збільшив до $100 млн синдиковану кредитну лінію для фінансування експортних операцій, видану компанії ViOil минулого року.

 

Про це говориться у повідомленні юридичної компанії CMS, яка консультувала банк у зв'язку з двома проектами з фінансування агропромислового сектору в Україні.

Як зазначається, також ING Bank N.V надав компанії «НІБУЛОН», одному з найбільших в Україні виробників і експортерів насіння та зерна, синдиковану кредитну лінію для фінансування експортних операцій в розмірі $80 млн.

«Кредитні лінії для фінансування передекспортних операцій чудово відповідають потребам українських агрокомпаній, забезпечуючи їм достатній обіговий капітал протягом річного циклу виробництва та експорту. Стабільність галузі підтверджується зацікавленістю в її підтримці з боку міжнародних банків, таких як ING», — коментує партнер CMS Марк Сігал.


Для довідки: ViOil входить в трійку найбільших виробників рослинних масел в Україні і є лідером з випуску ріпакової олії. Продукцію експортує більш ніж в 60 країн, в тому числі в країни СНД, Євросоюзу, Південно-Східної Азії.

CMS заснована у 1999 році, CMS є юридичною фірмою, яка надає повний спектр юридичних послуг і входить до числа десяти найбільших юридичних фірм у світі за кількістю юристів (Am Law 2016 Global 100). CMS, яка має 74 офіси у 42 країнах світу, в яких працюють 4500 юристів, має тривалий досвід з надання юридичних консультацій з національного права та на міжнародному рівні. CMS представляє інтереси великої кількості компаній зі списку Fortune 500 та FT European 500 та більшості компаній зі списку DAX 30.