Банк Кредит Дніпро і LEMKEN розробили нове фінансове рішення для аграріїв

21 червня 2018, 14:10 4288

Банк Кредит Дніпро та всесвітньо відомий виробник техніки LEMKEN запустили нову партнерську програму, яка робить високоякісну техніку LEMKEN ще доступнішою для аграріїв України.

Про це повідомляє прес-служба банку.

Ключовою перевагою нової програми є доступна вартість кредитування — ставки від 11,3% у гривні. Мінімальні власні інвестиції клієнта — від 10% вартості обладнання — дозволяють придбати якісну техніку з мінімальним фінансовим навантаженням на бізнес клієнта в будь-який період сезону. Ще однією перевагою є швидкість прийняття рішення — лише 5-7 днів, адже для аграріїв завжди важливо отримати техніку вчасно. Розрахуватися кредитними коштами з постачальниками клієнт зможе вже через 1-2 дні після отримання рішення, та одразу розпочати роботу на техніці в своєму господарстві. Заставою виступає техніка, яку купують у кредит.

«Компанія LEMKEN є визнаним фахівцем у сфері професійного рослинництва, належить до провідних європейських виробників якісних високопродуктивних сільськогосподарських машин для обробки ґрунту, посіву та захисту рослин, — розповів Артем Калашнік, генеральний директор компанії LEMKEN Україна. — Стратегію нашої діяльності визначають інновації, спрямовані на максимальну вигоду для клієнта. Це зумовлює прискіпливий вибір підрядників та партнерів. Сподіваємось на плідну співпрацю з Банком Кредит Дніпро з метою створення найкращих умов розвитку фермерських господарств в Україні».

«Щиро тішимося з того, що цього місяця ми розпочинаємо співпрацю із новим та дуже шанованим у світі партнером — компанією LEMKEN, яка вже зарекомендувала себе як надійний та фаховий постачальник техніки для багатьох агровиробників, — зазначив Ігор Кусковський, начальник управління розвитку продажів у агробізнесі Банку Кредит Дніпро. — Впровадження партнерської програми дозволить нашим клієнтам застосовувати у своїх господарствах новітню техніку, розвиватися та виходити на якісно новий рівень бізнесу».

Придбавши техніку LEMKEN за партнерською програмою у кредит, аграрій повністю уникає валютного ризику, адже має зобов«язання лише у гривні. Банк пропонує зручний термін кредитування (до 5 років), при цьому клієнт має можливість у будь-який момент зменшити строк кредиту та власні витрати через дострокове погашення кредиту без будь-яких комісій та додаткових переплат.

Всі вищенаведені переваги створюють для аграріїв сприятливі умови для ефективного залучення кредитних коштів із метою придбання новітньої техніки LEMKEN та подальшого розвитку власного бізнесу.

Скористатися вигідними умовами партнерської програми аграрії можуть, звернувшись до офіційних дилерів LEMKEN в Україні та отримавши фінансування від Банку Кредит Дніпро.


Для довідки: Банк Кредит Дніпро засновано в 1993 році, входить у групу банків із приватним капіталом відповідно до класифікації НБУ. Єдиним акціонером Банку Кредит Дніпро є компанія «Бренкрофт Ентерпрайзез Лімітед», яка опосередковано належить Віктору Пінчуку.