Тваринництво


Тваринництво — важлива галузь агробізнесу. Головні та свіжі новини в сфері тваринництва на агросайті AgroPortal.ua.

Тваринництво відіграє важливу роль у забезпеченні продовольчої безпеки України. До галузі входять свинарство, вівчарство, скотарство, птахівництво, а також рибництво, бджільництво та шовківництво. 

Тваринництво України. Головними галузями вважається розведення великої рогатої худоби (скотарство) та свинарство, оскільки частка споживання м’яса становить до 90 кг/рік на людину. 

скрыть весь текст внизу

Споживання м’ясних продуктів має високий світовий показник, тому тваринництво в усьому світі також є важливою часткою сільського господарства. Про тваринництво світу та України — тренди, аналітика, прогнози — можна дізнатися на аграрному сайті Агропортал. Свіжі агроновини галузі та оновлені дані комплексу. 

Останні новини агросектору, зокрема молочного та м’ясного тваринництва, огляд ринків та ціни на продукцію тваринництва — оновлення в онлайн-режимі на сайті агропортал юа, рубрика — тваринництво. 

Тваринництво — виробництво, інвестиції, збут, переробка, технології — всі агроновини на сьогодніТваринництво — успішний бізнес агросектору в Україні та світі.