У Радехові, що на Львівщині, відбулось відкриття оновлених потужностей одного з найдавніших млинів.
«Ми розпочали нову історію «Батьківський млин». Ця історія не просто про виробництво борошна. Це історія також і про пшеницю. Про наше багатство, яке з прадавніх часів годувало нас як націю сильних та незламних українців. Це про зв’язок з нашою землею, де ми народились, де ми живемо, яку ми сьогодні боронимо від ворога», — зазначила співзасновниця СФГ «Поле щастя», голова СОК «Фермерська родина» та сільськогосподарського дорадчого центру «Фермерська країна» Наталія Табінська.
Для крафтового борошна власники млина дуже довго шукали зерно пшениці — хотіли, щоб воно було дбайливо вирощене і мало гарні показники.
Джерело фото: Наталія Табінська // Facebook