Полуниця на заморозку: якість, збут, рентабельність

27 травня 2022, 06:53 1626

Бренд заморожений ягід, овочів та фруктів Tevitta запустили «Академію Ягідництва», випуски якого будуть присвячені більш детальному опису ринку заморозки, для того щоб кожен із виробників продукції міг виростити продукт, який стане максимально рентабельним при реалізації.

У першому випуску начальник відділу стандартизації та якості Валентина Гуліна розповість про: 

  • роботу заводу бренду Tevitta 
  • етапи, які проходить суниця садова до заморозки 
  • відхилення від норми — деформована, гнила та цвіла, а також  перестигла та недостигла ягода 
  • що впливає на вартість продукції, що приймає завод 
  • шлях до начальнику відділу стандартизації 

Джерело: Tevitta