Студенти ІV курсу спеціальності «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» Немішаєвського фахового коледжу в умовах навчально-виробничої лабораторії «Технологія молока і молочних продуктів» пройшли практичну підготовку для одержання робітничої професії «Сировар».
Студенти здобули практичні навички з дослідження показників якості молока-сировини в навчально-виробничій лабораторії «Тваринництво». З особливою цікавістю юні сировари визначали характер і міру фальсифікації молока та молочних продуктів, закуплених в торговій мережі, їхню натуральність, наявність сировинних складових, що їм невластиві.
Під час другого етапу практичної складової студенти-технологи на власний смак і фантазію виготовляли молочні продукти та, визначивши їхні органолептичні та фізико-хімічні показники, зробили висновок щодо відповідності їх нормативним документам.
Джерело фото: Немішаївський фаховий коледж