Перспективи розвитку українського насінництва обговорять на форумі в Києві

15 лютого 2018, 15:52 3387

Асоціація «Український клуб аграрного бізнесу» спільно з Американською торговельною палатою в Україні, асоціацією «Українське насіннєве товариство» та асоціацією «Насіннєва асоціація України» проведуть 21 лютого Насіннєвий форум 2018.

Захід присвячений актуальним тенденціям насіннєвого ринку, останнім змінам у галузі та визначенню потенційних шляхів розвитку насінництва в Україні, говориться у повідомленні організаторів.

Як зазначається, на заході будуть обговорюватись теми: стан та перспективи розвитку насіннєвої галузі; підсумки роботи органів сертифікації насіння  за 2017 р. та  плани на поточний рік: процедури, строки, ціни; боротьба з підробками насіння, найкращі практики; тенденції селекції зернових культур в Україні та світі; збір роялті з насіння і садивного матеріалу (міжнародний досвід та Українські перспективи).

До участі запрошені представники насіннєвих та селекційних компаній, Міністерства аграрної політики та продовольства України,  Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів, Українського Інституту експертизи сортів рослин, Державного підприємства  «Державний центр сертифікації і експертизи сільськогосподарської продукції».

Насіннєвий форум відбудеться 21 лютого 2018 року о 09:30–15:00, конференц-зал Міжнародного виставкового центру, м. Київ, Броварський проспект, 15, зал №14, другий поверх, вхід 3А.

Для участі у форумі необхідно зареєструватися за посиланням