Про це розповів власник компанії «Стодола» Ян Островський.
На внутрішньому ринку «Стодола» співпрацює з великими торговельними мережами, які реалізують її продукцію, що відноситься до преміум-класу.
«Раніше вони продавали виключно імпортну продукцію, а тут дізналися, що ми робимо такі ж консерви з органічних овочів і були в захваті. Практично всі наші консерви їдуть до Києва, на Миколаївщині їх купити можна тільки безпосередньо у нас на виробництві», — сказав Островський.
За його словами, збирають овочі тільки вручну, сортують і відбирають кращі для консервації. Причому зібрана продукція з грядки потрапляє в банки в той же день, щоб була якісною і смачною. Продукцію, в основному, фасують в баночки місткістю до 1 літра. Також консервують звичайний борщ — роблять концентрат овочів борщового набору.
Ян Островський зазначає, що у найближчих планах — розширювати асортимент продукції і продовжувати експериментувати з новинками.
Людмила Лебідь, AgroPortal.ua