Підприємство «Нові Ласощі — Житомир» (компанія «Жако») виготовляє цукерки, зефір та мармелад. Незважаючи на виклики, тут працює близько 400 осіб, які щодня докладають зусиль, щоб забезпечувати ринок високоякісною продукцією.
«Нові Ласощі — Житомир» експортують солодощі у 20 країн світу, серед яких США, Німеччина, Швеція, Естонія, Литва, Ізраїль, Польща та Молдова. Завдяки використанню натуральної та екологічно чистої сировини підприємство відповідає європейським стандартам якості.
«Сьогодні перехід наших підприємств на стандарти ЄС важливі і Міністерство аграрної політики та продовольства України постійно на цьому наголошує. Ми повинні пройти євроінтеграційні процеси найменш болюче, зберігаючи інтереси вітчизняних виробників», — зазначає міністр Віталій Коваль.
Джерело фото: Віталій Коваль, Віталій Бунечко // Facebook