Після перегляду відео ви точно станете експертами в трюфельній справі й наступного разу в ресторані зможете відрізнити чорний перигорський трюфель від бургундського.
Тайм-коди:
01:40 — Хто ще в 18 ст. заклав першу плантацію трюфелів в Україні
02:04 — Технологія вирощування саджанців з мікоризою трюфеля
03:10 — Як виростити трюфель в домашніх умовах
04:20 — Ризики трюфельної ферми як бізнесу
05:18 — Скільки потрібно початкових інвестицій
06:30 — Як Олександр «занюхує» трюфель в лісі
07:34 — Про офіційний експорт трюфеля з України
08:00 — Трюфель занесений в Червону книгу — як обійти закони?
09:40 — Процес мікоризації коріння дерева
11:35 — Як виглядає білий трюфель
14:15 — Трюфель використовують як природну «віагру»
15:00 — Різниця між найціннішим трюфелем і найдешевшим
16:45 — Поради для тих, хто хоче зайнятися трюфельним бізнесом
Інтерв'юєр: Володимир Коломоєць, генеральний директор Pedersen & Partners Ukraine
Респондент: Олександр Джига, власник трюфельної ферми Sunberry Ukraine
Партнер проекту: компанія «КУН-Україна»
Підписуйтесь на наш канал!
Сторінка видання у Facebook
Сторінка в Instagram