У Києві 19 липня відбувся черговий майстер-клас у рамках арт-проєкту «Вечорниці», учасники якого вчилися робити нові ласощі — смачний і корисний щербет.
Як зазначають організатори, арт-проект «Вечорниці» створений як своєрідний HUB, що допомагає особистому спілкуванню, пошуку хороших майстринь, які готові ділитися своїм умінням, мудрістю, рекомендаціями та інформацією, та надавати можливість іншим рости та покращувати самих себе.
Проєкт стартував на початку 2016 року, і охоплює коло зацікавлених у саморозвитку жінок, які не стоять на місці та відкриті до нових вражень. Головною метою «Вечорниць» є позиціювання України у світі як країни з самодостатньою культурною спадщиною і талановитими майстрами.
Зустрічі в рамках проєкту відбуваються щомісяця. Цього разу майстер-клас відбувся в кафе домашнього морозива «Умка». Співвласник кав'ярні В'ячеслав Шестаковський упродовж майстер-класу розповів про те, що його надихнуло на приготування морозива, про свої перші експерименти і те, як йому вдалося знайти «своє» морозиво.
Також він поділився секретами, на що треба звертати увагу під час приготування морозива та порадив відвідувачам не зупинятися на наявних рецептах і не боятися пробувати робити щось нове.
Джерело фото: арт-проект «Вечорниці»