У Вроцлаві запрацював ще один ресторан сучасної української кухні

04 грудня 2023, 07:20 1874

У Вроцлаві відкрили ресторан сучасної кухні «Най» за франшизою з України. Співзасновник і бренд-шеф франшизи — Володимир Ярославський.

У меню — голубці з креветками, тартар із ферментованою бузиною, зелений гаспачо зі страчателою, ліниві картопляні вареники з грибами й моцарелою, котлета по-київськи. Ярославський каже, що меню адаптоване під українців і під жителів інших країн.

За франшизою «Най» планують відкрити мінімум 100 ресторанів у 30 містах світу, зокрема й в Україні. Зараз готуються до відкриття в Празі та Нью-Йорку.


Джерело фото: Nai.Wroclaw // Instagram