Один із найбільших виробників майонезу релокувався на Тернопільщину

08 квітня 2024, 07:20 1867

Релоковане із Запорізької області підприємство «Дельта Фуд» випускає свою продукцію під ТМ «Гуляй-поле» (майонез, соус, олія) у двох місцях — одна частина обладнання переїхала у місто Запоріжжя, а друга — в індустріальний парк «Західноукраїнський промисловий хаб», розташований у передмісті Тернополя.

«Дельта Фуд» перевезла в Тернопіль не тільки обладнання, а й частину колективу. Серед них і найцінніші співробітники — технологи, які в найменших деталях знають рецептуру соусів.

З рецептами, до речі, спочатку виникла проблема. Виявилось, що мʼяка тернопільська вода змінює звичний смак гуляйпільської продукції. Довелося вносити деякі зміни в рецептуру.

Сьогодні компанія активно нарощує виробництво для внутрішнього ринку, а також налагодила експорт до понад 20 країн. Найбільшими шанувальниками гуляйпільських соусів виявились країни Балтії, Німеччина та Франція.

«Дельта Фуд» виготовляє не тільки свої фірмові соуси та олії, а й відомий усім кетчуп. Після обстрілів виробництва у Новій Каховці компанія «Чумак» для збереження бренду замовляє виробництво на підприємствах-конкурентах. 


Джерело фото: Дмитро Кисилевський // Facebook