Наприкінці серпня українці відзначили День сала. З цієї нагоди на кафедрі технологій у птахівництві, свинарстві та вівчарстві НУБіП України для студентів спеціальності «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» організували просвітницький захід.
Під час лекції студенти дізналися цікаві факти про сало та різні способи його приготування. Про те, що це свято люблять не лише українці, а й численні туристи. До війни по всій країні організовувалися масові заходи, конкурси з дегустацією страв, які приготували з його використанням: торти, профітролі та навіть справжні роли з начинкою з сала.
НУБіПівці взяли участь у дегустації різних видів цього національного продукту. Під час дегустації студентів було згруповано по декілька осіб для органолептичної експертизи зразків сала, виробленого за різних технологічних прийомів.
Після дегустації у вільному форматі відбулося обговорення її результатів та отриманої інформації.
Джерело фото: НУБіП України