Переробка: міфи, реальність і правда

03 березня 2020, 07:23 2297

Почнемо з міфів, з якими доводиться стикатися під час обговорення питань організації переробки зернових. Основний із них полягає в упевненості, що переробка зерна — це легко, швидко і дешево. «Поставив крупорушку — і греби гроші лопатою».

На сьогодні в Україні переробка зерна на крупи та борошно досить добре розвинена і закриває всі внутрішні потреби. Останніми роками спостерігається перевищення пропозиції над попитом. Тому виробники змушені шукати шляхи кардинального підвищення якості, щоб, з одного боку, здобути конкурентні переваги на внутрішньому ринку, а з іншого боку, мати можливість виходити з продукцією на зовнішні ринки. Це змушує переробників:


Читати повний текст