Майбутні продовольчі революції — за інноваціями

01 червня 2017, 07:18 2940
Девід Зільберман

Життя людей завжди було тісно пов'язане з вживанням у їжу здорової їжі. У зв'язку зі зростаючою занепокоєністю у зв'язку з проблемами ожиріння, діабету і серцевими захворюваннями останніми роками посилюється усвідомлення того, що продукти, багаті на жири і цукри, шкідливі.

Цей факт зробив вживання в їжу овочів ще більш бажаним. Вони багаті поживними речовинами і водночас мають у своєму складі мало цукру та жирів. Але, незважаючи на це, рівень їх споживання, наприклад, у США завжди був доволі низьким. Однією з причин цього явища є те, що досить важко зберігати їхню свіжість, а по-друге, вони потребують значних зусиль у процесі приготування.



Читати повний текст

Думка автора може не збігатися з думкою редакції. Відповідальність за цитати, факти і цифри, наведені в тексті, несе автор.