Думка: Аграрії все частіше надають перевагу преміальній комплектації техніки

19 листопада 2019, 13:04 1735

Все частіше чеський виробник сільськогосподарської техніки Bednar отримує від аграріїв запити на преміальну комплектацію техніки, оскільки короткотермінова економія не дає ефективного результату.

Таку думку висловив комерційний директор Bednar в Україні Михайло Кришко в коментарі для AgroPortal.ua. 

«Компанія Bednar робить акцент на моделях комплектації Profi. Така комплектація має схожий концепт з класичними агрегатами модельного ряду, але з удосконаленими конструкцією та більшою кількістю ефективних опцій, — говорить представник компанії. — Також потрібно відмітити, що техніка Bednar навіть у найкращій комплектації Profi може коштувати дешевше конкурентів із традиційною для них комплектацією, у той же час ми показуємо в полях набагато кращі результати». 

Зокрема на ринку України набирає популярності дискова борона Atlas AO 6000 Profi — це важкий дисковий лущильник надміцної конструкції, який має передній подрібнюючий коток, агресивні диски та важкі котки та використовується як для мінімальної технології (працює з великою кількістю рослинних залишків), так і для традиційної технології обробітку ґрунту. 

«ATLAS AO 6000 PROFI також може бути оснащений електрогідравлічним керуванням агрегату, що дозволяє з кабіни трактору на моніторі задавати та контролювати усі параметри роботи, такі як глибина, швидкість, продуктивність та інші», — уточнює Михайло Кришко.


Для довідки: компанія «АМАКО Україна» є дилером техніки Bednar. Також «АМАКО Україна» надає запчастини та комплектуючі для будь-якого сільськогосподарського обладнання, забезпечуючи оперативну доставку в будь-який куточок країни.

Детально про техніку і фінансові умови тут


Наталія Помянська, AgroPortal.ua