Власники зерносховищ тепер мають власний Телеграм-бот

11 травня 2021, 15:40 2684

Серед безлічі можливостей, які пропонує сьогодні автоматизація елеватора від KMZ Industries, — власний Телеграм-бот для власника зерносховища, який залежно від налаштувань надсилатиме сповіщення у разі аварійної події або ж детальні меседжі про кожен рух на вашому об’єкті.

Про це повідомляє компанія KMZ Industries.

«Насправді усі контролери надають можливість віддаленого доступу до даних, збір яких забезпечує автоматика. Проте вони вимагають використання додаткових програм, у тому числі й на гаджеті користувача, — пояснює керівник департаменту автоматизації та електрифікації KMZ Industries Олексій Ломакін. — Ми ж використовуємо вже існуючий месенджер — Телеграм, а можливість такого підключення базово прописана на встановлюваному нами контролері».

Обрати тип інформації, яку буде надавати Телеграм-бот, власник чи керівник зерносховища може самостійно.  

«Що в першу чергу цікавить власника? Бути в курсі всіх подій і контролювати процеси навіть за відсутності на об’єкті, наприклад, у нічний час, — говорить Олексій Ломакін. — Тож можна налаштувати так, щоб бот, наприклад, раз на добу надсилав детальний звіт про всі дії, що відбулися за цей час.

Є також можливість налаштувати його на аварійні ситуації: у разі їх настання він сигналізує про те, що сталося, і тут же виводить на екран технологічну схему, місце та причину пошкодження обладнання. Може також вивести статистику роботи та прізвища фахівців, які у цей момент працювали на даній дільниці.

Тобто Телеграм-бот може надсилати власнику будь-який заданий тип інформації з будь-якою встановленою періодичністю, аби забезпечити ще вищий рівень контролю і управління процесами на об’єкті».