Озвучена дата проведення Grain Storage Forum ELEVATOR-2021

11 травня 2021, 17:05 2437

Для участі у Grain Storage Forum ELEVATOR-2021 зареєструвалися понад 700 представників компаній агропромислового комплексу і суміжних галузей економіки, а взагалі організатори очікують понад 800 учасників цієї події.

Про це повідомляють організатори найбільшої в Україні події на ринку зберігання, переробки, кормовиробництва, трейдингу та логістики зернової продукції — Grain Storage Forum ELEVATOR-2021 — Українська Зернова Асоціація та компанія «ПроАгро Груп».

«Третя хвиля коронавірусу в Україні йде на спад. Суворі карантинні обмеження, які донедавна діяли в низці регіонів, в тому числі й у Києві, наразі зняті. У зв’язку з цим організатори Grain Storage Forum ELEVATOR-2021 підтверджують його проведення. Сподіваємося, що цього разу проведенню форуму ніщо не завадить. Звісно, будуть забезпечені усі належні заходи щодо епідеміологічної безпеки учасників і гостей заходу», — зазначають у компанії «ПроАгро Груп».  

За словами організаторів, учасників форуму чекає різноманітна та насичена програма. Десятки цікавих і змістовних доповідей провідних фахівців зернового ринку на найактуальніші теми галузі у рамках кількох тематичних конференцій за основними темами — зберігання, переробка, кормовиробництво, трейдинг і логістика, виставка технологій та обладнання, нагородження компаній-переможців.


Для довідки: Grain Storage Forum ELEVATOR-2021 відбудеться 25 травня в Києві. Детальніше про подію