На підприємстві величезну увагу приділяють біобезпеці, тому що в разі АЧС компанія втратить все поголів'я, оскільки ферми знаходяться в тридцятикілометровій зоні одна від одної.
«N. B.!» Індекс агроефективності областей України
«Наші стандарти біобезпеки нічим не відрізняються від європейських. Територія підприємства поділена на «чисту» і «брудну» зони, персонал і техніка проходять ретельний контроль, а за принесені на роботу сосиски, наприклад, настає звільнення», — розповідає керівник інформаційної служби компанії Надія Сухарник.
Компанія недавно підписала договір про співпрацю з Івано-Франківським національним технічним університетом нафти і газу. Співпраця пов'язана з реалізацією спільних соціальних і екологічних ініціатив і підготовкою кадрів для Goodvalley, оскільки стратегія на 3-4 роки передбачає значне розширення виробництва.
Джерело фото: AgroPortal.ua