1001 ідея заробітку в селі. Онлайн-ефір в Instagram із селянкою в …надцятому поколінні

19 січня 2022, 07:11 2088

Онлайн-видання AgroPortal.ua 26 січня о 19:00 проведе прямий ефір в Instagram з власницею садиби сільського туризму Country house та селянкою в …надцятому поколінні Надією Михайловою.

У 2017 році Надія Михайлова відкрила в селі Чечелеве, що на Полтавщині, Country house — заміський кластер-дім сільського туризму, правдивої їжі, екоосвіти, етнопросвітництва, творчого розвитку та відпочинку.

У зеленій садибі є дві локації. На одній реалізуються етнопроєкти, на іншій — еко.

На етнолокації Country house працює живий музей вергунів, де популяризуються кременчуцькі вергуни, що стали гастрономічним брендом краю; в музеї-майстерні «Сіно-Солома» відроджуються традиції хліботворення та проходять навчання з соломо-, рогозо- та лозоплетіння; тут же відбувається щорічний гарбузовий фест-квест та знаходиться куховарня просто неба.

На еколокації створено поселення гобітів, гномів та ельфів. У кожному казковому будиночку живе ремісник, який працює за законами природи. Приміром, гобіт-городник має лавандове та гарбузове поля, лавандове кафе та ресторан у кукурудзяному полі, а ще — аптечний квітник.

Власниця садиби має свій авторський курс «Бізнес на чорнобривцях», на якому навчає всіх бажаючих вирощувати та реалізовувати квіти. А ще в своєму блозі вона ділиться ідеями заробітку в селі.

Підписуйтесь в Instagram, щоб не пропустити!