В Україні пройде Тиждень аргентинських агротехнологій

22 квітня 2021, 16:58 2547

В Україні 26 квітня стартує Тиждень аргентинських агротехнологій. У рамках заходів програми закордонні спеціалісти прочитають низку відкритих лекцій для студентів програми «Агрокебети», приєднатись до яких можуть всі охочі.

Про це повідомляє прес-служба програми «Агрокебети».

«26 квітня — знаковий день не лише для програми «Агрокебети», а й для відносин між Україною та Аргентиною, — вважає генеральний директор ІМК, президент асоціації «Український клуб аграрного бізнесу», голова Наглядової ради програми «Агрокебети» Алекс Ліссітса. — Лектори розкажуть про найновітніші технології сільського господарства Аргентини, яка є потужним гравцем на світовому продовольчому ринку. Як, власне, і Україна. Тісна співпраця двох великих гравців світового продовольчого ринку — це початок нового етапу взаємодії між двома державами».

На його думку, Тиждень аргентинських технологій є початком тривалої співпраці між агрогігантами, якими є Україна та Аргентина.

За словами Ліссітси, інвестиції в освітні ініціативи, в навчання молодих спеціалістів є найкращим вкладом в майбутнє.

«Ми на цьому не плануємо зупинятись, адже досвід Аргентини неможливо вкласти в лекційну програму. В майбутньому планується проведення великої кількості спільних заходів для агробізнесу, серед яких — відкриття Центру аграрних технологій Аргентини в Україні», — додав він.


Для довідки: Захід відбудеться в онлайн-форматі. Участь у заході безкоштовна за умови попередньої реєстрації.

Дата та час: 26 квітня (понеділок), 15:00–16:00.