Два дні, десятки важливих тем, понад 30 спікерів. У Рівному відбудеться конференція про зерно та переробку

04 листопада 2023, 12:01 1442

За три тижні — 23-34 листопада — у Рівному відбудеться найочікуваніша подія сезону: збираються зерновики та зернопереробники на профільній конференції «Розвиток попри війну: зерно і переробка».

«Розвиток попри війну: зерно і переробка» — два дні інформаційного інтенсиву, дискусій з провідними експертами та аналітиками аграрного ринку, необмеженого спілкування з дійсними та потенційними партнерами, відвідування сучасних зернопереробних та зерноперевалювальних підприємств України. Про це повідомляють організатори. 

Побачити повну картину поточного стану агропромислового ринку та зупинитись на оглядах окремих ключових його сегментів — зернового та зернопереробного — допоможуть близько 30 запрошених спікерів під час панельних сесій:

  • Глобальні тренди: світ та Україна
  • Поточний стан економіки та аграрного ринку України
  • Тернистий шлях українського збіжжя в умовах експортної блокади 
  • Прорвати блокаду: mission possible. Зерновий експорт в умовах війни
  • Шляхами Європи: що нас чекає і чи готові виробники та переробники?
  • Чи є прибуток у переробці?
  • Виїзна сесія на прогресивні локальні підприємства — сучасний борошномельний комплекс «Вілія» (Луцьк) та «вінтажний» логістично-елеваторний хаб TRADEX AGRI GROUP (Дубно).

Серед спікерів конференції: виробники та переробники сільгосппродукції, постачальники та виробники борошномельної, макаронної  та круп’яної продукції, обладнання та технологій, зернотрейдери, логісти, експерти та аналітики, а також представники міжнародних та українських профільних організацій, фахових міністерств та інституцій.

Попередню програму дводенного фахового заходу та повний перелік спікерів можна переглянути за посиланням.

Під час конференції вперше буде проведено вручення відзнаки «НЕЗЛАМНІ В ТИЛУ» тим, хто своєю незламною працею дав приклад багатьом іншим не здаватися або ж «повстати з попелу», немов фенікс, як заради справи свого життя, свого бізнесу, так і задля підтримки економіки країни та наближення нашої Перемоги!