Аграрії південних областей отримають знижку на 200 товарів та послуг

20 лютого 2019, 15:29 1937

Проект міжнародної технічної допомоги  Український проект бізнес-розвитку плодоовочівництва (UHBDP) пропонує кожному плодоовочівнику та бджоляру з південних областей України 2200 грн у якості знижки.

Про це AgroPortal.ua повідомив заступник менеджера Українського проекту бізнес-розвитку плодоовочівництва UHBDP Володимир Терновський.

В UHBDP пояснили, що 2200 грн — це загальний розмір знижки, яку можна отримати при покупці необхідних у господарстві товарів та послуг, які входять до каталогу знижок програми проекту Е-ваучер.

«Наша програма Е-ваучер спрямована на те, щоб допомогти дрібним і середнім виробникам плодоовочевої продукції подолати фінансовий бар'єр при купівлі якісних товарів, щоб переконати їх у тому, що  товари провідних світових виробників є більш якісними і слугують довше, хоча і коштують дорожче. Якість та інновації в сільському господарстві тісно пов'язані. Дорогі товари для виробництва сільськогосподарської продукції — інноваційні сучасні технології. Програма Е-ваучер пропонує клієнтам зупинити свій вибір на таких інноваційних рішеннях», - зазначає Володимир Терновський.

За його словами, програма діє вже більше року, лінійка послуг і товарів постійно розширюється. Зараз у каталозі понад 200 найменувань.
Партнерами UHBDP виступають провідні компанії України, виробники та дистриб'ютори товарів відомих агробрендів.

За програмою «Е-ваучер» сільгоспвиробники можуть купити насіння овочевих культур, добрива,  мотоблоки, крапельну трубку та плівку для теплиць, усі типи упаковки для плодоовочевих культур, клейові пастки та ентомофаги, вимірювальні пристрої, що проводять комплексний аналіз рослин і ґрунту.

Програма знижок діє в межах Миколаївської, Херсонської, Запорізької та Одеської областей.


Для довідки: Український проект бізнес-розвитку плодоовочівництва (UHBDP) фінансується Міністерством міжнародних справ Канади, співфінансується та реалізується Менонітською Асоціацією Економічного Розвитку (MEDA).