BEDNAR провів підготовку польової події УКАБ Aгротехнології

06 квітня 2020, 11:49 2758

Напередодні підготовку поля та посів для однієї з найбільших польових подій в Україні — «УКАБ Агротехнології» — забезпечили компактор Bednar Swifter SE10000 та зернова сівалка Bednar OMEGA 6000 FL.

Практична підготовка поля загальною площею майже 55 га розпочалася з передпосівної підготовки та посіву ярого ячменю. Про це говориться в повідомленні компанії.
 
«Підготовку поля для проєкту «УКАБ Агротехнології» забезпечив передпосівний компактор Bednar Swifter SE10000, який надав дилер техніки «АМАКО Україна». Посів ярого пивного ячменю проводився зерновою сівалкою Bednar OMEGA 6000 FL, яку надав TITAN MACHINERY UKRAINE. Вдячний дилерам за оперативну та активну участь у підготовці проведення масштабної польової події, а організаторам — за запрошення долучитись до проєкту та проведену спільну роботу», — говорить комерційний директор BEDNAR в Україні Михайло Кришко.

Бренд-менеджер з техніки Bednar компанії «АМАКО Україна» Дмитро Хоменко каже, що під час проведення демонстрації передпосівний компактор був задіяний на декількох полях та загалом обробив площу 389 га. «За добу агрегат відпрацьовував 100-120 га. У тандемі з трактором MF 8737S швидкість роботи досягала рекомендованої 13-15 км/год. За такої швидкості агрегат відмінно подрібнив грудки, вирівняв поверхню поля та в цілому добре показав себе в роботі», — сказав він.
 
Керівник кластеру HarvEast Holding Андрій Шамлі зазначив, що роботою передпосівного культиватора Bednar він задоволений, оскільки агрегат повністю виконує свою роботу та ідеально підготовлює насіннєве ложе за один прохід.


Для довідки: «УКАБ Агротехнології» щорічно проводить асоціація «Український клуб аграрного бізнесу» (УКАБ) спільно з агенцією UCABevent.
Цього року подія проходитиме в 2 етапи: 29 липня 2020 р. та 7 жовтня 2020 р. в с. Ревне Бориспільського району на базі Київського кластеру HarvEast Holding.
 
BEDNAR FMT — чеський виробник сільськогосподарської техніки, що спеціалізується на машинах для обробки ґрунту, посіву, внесення добрив та мульчування. Компанія заснована в 1997 році Ладіславом Беднаром.
На сьогодні BEDNAR FMT  експортує продукцію до 35 країн Європи, Азії, Австралії, Північної та Південної Америки та Африки.

Компанія «АМАКО Україна» є дилером техніки Massey Ferguson, WESTERN, Geringhoff, Bednar та технологічних рішень Precision Planting, а також комерційних автомобілів IVECO.

Також «АМАКО Україна» надає запчастини та комплектуючі до більш ніж 20-ти брендів імпортної сільгосптехніки, забезпечуючи оперативну доставку в будь-який куточок країни через 16 сервісних центрів по всій Україні.