Континентал збирається будувати ще одне картоплесховище на Львівщині

16 березня 2021, 17:27 2391

Представники компанії «Контінентал Фармерз Груп» звернулись до Львівської облдержадміністрації з проханням посприяти в отриманні дозвільної документації для введення в експлуатацію ще одного картоплесховища у с.Чуква Самбірського району.

Про це йдеться у повідомленні Департаменту агропромислового розвитку Львівської облдержадміністрації.

У свою чергу голова Львівської ОДА Максим Козицький наголосив, що облдержадміністрація зацікавлена, щоб інвестори продовжували розвивати сільське господарство в області і зі свого боку посприяє у вирішенні проблемних питань.

Також уточнюється, що серед можливих перспектив розширення бізнесу на Львівщині компанія розглядає будівництво заводу із переробки картоплі у крохмаль.


Для довідки: «Контінентал Фармерз Груп» працює в п«яти областях України. Земельний банк агрохолдингу — 195 тис. га. Компанія має у своєму складі 4 сучасні великі елеваторні комплекси і 3 сушильно-зернові комплекси загальною потужністю 420 тис. т, а також 2 насіннєві заводи, які розташовані у Тернопільській та Львівській областях.

У січні 2021 р. «Континентал Фармерз Груп» розпочала будівництво нового картоплесховища в селі Чуква Самбірського району Львівської області.