Галс Агро бачить майбутнє в біоенергетиці

17 вересня 2020, 08:00 2158

Пандемія, спричинена коронавірусною хворобою, допомогла компанії «Галс Агро» перезавантажитися, відкрити нові вектори та рішення.

Таку думку під час XІ Міжнародної конференції «Ефективне управління агрокомпаніями» (LFM) «Глобальні кризи — локальні рішення» висловив генеральний директор компанії Сергій Кравчук.

За його словами, «нині — перевірка на стресостійкість усієї команди». «Те, що було раніше, ніколи не повернеться, і потрібно все планувати вже за новими правилами гри», — каже він.

При цьому Сергій Кравчук додає, що «аграрії досить резистентні до таких речей, оскільки знаходяться на початку ланки виробництва».

«Ми в «Галс Агро» продовжуємо розвивати напрям біоенергетики, адже це наш європейський шлях розвитку та наближення до зеленої економіки. Виробництву це потрібно, адже подібні технології добре лягають в аграрні процеси. Ми теж хочемо бачити в цьому майбутнє. На жаль, на сьогодні ми маємо в цій сфері певні обмеження на рівні держави до 2030 року, але сподіваємося, що цей вектор запрацює в Україні на тому ж рівні, як це зроблено в Європі, і ми підемо цим же шляхом», — резюмував генеральний директор «Галс Агро».


Людмила Лебідь, AgroPortal.ua