Corteva допомагає хлібом, теплими речами і пальниками деокупованим територіям

12 січня 2023, 17:14 1610

Міжнародна науково-дослідницька сільськогосподарська компанія Corteva Agriscience виділила додатковий грант на виготовлення 30 тис. хлібин інклюзивній пекарні Good Bread, щоб допомогти із забезпеченням їжею українців на деокупованих та прифронтових територіях.

Як говориться у повідомленні компанії, за підтримки Corteva спекли 37 тис. буханців хліба, які роздали на деокупованих територіях Київщини, Чернігівщини та Харківщини.

Також Good Bread передав постраждалим мешканцям закуплені компанією Corteva теплі речі та спальники, а також газові пальники, щоб люди мали можливість готувати гарячу їжу навіть за відсутності електроенергії.

«Війна залишає людей без найнеобхіднішого — їжі та можливості зігрітися. На деокупованих територіях вони часто не бачили хліб місяцями і просто плачуть, коли отримують наші хлібини. Саме тому ми продовжуємо випікати, продовжуємо їздити в нові села та містечка, де постраждалі чекають допомоги. Але ми маємо змогу це робити тільки тому, що нас підтримують, нам донатять, адже кожна гривня, кожен донат — це хліб», — говорить засновник пекарні Good Bread Владислав Малащенко.

Зазначається, що Good Bread — інклюзивна пекарня, мета якої створити місця для соціалізації та адаптації людей з ментальною інвалідністю (розумовою відсталістю, аутизмом, синдромом Дауна тощо). За п’ять років існування пекарня задіяла майже 50 осіб та створила унікальне інклюзивне середовище, яке дозволяє людям з інвалідністю ставати справжніми професіоналами своєї справи та досягати успіхів.

«Протягом 11 місяців повномасштабної війни постійно зростає кількість людей, яким потрібна допомога. Особливо загострилося питання продовольчої безпеки, яку Corteva прагне підтримувати на належному рівні не лише своїми високоякісними продуктами для фермерів, але і долученням до гуманітарних та благодійних ініціатив. Інклюзивна пекарня Good Bread робить шляхетну справу, організовуючи постачання хліба в найбільш постраждалі регіони, а ми у Corteva третій рік поспіль пишаємося можливістю підтримувати їх у цій благородній місії», — говорить менеджерка з корпоративних комунікацій Corteva Agriscience в Центральній та Східній Європі, координаторка соціальних проєктів Анна Бабіч.


Для довідки: Corteva Agriscience — це публічна, глобальна, винятково сільськогосподарська компанія, яка надає фермерам у всьому світі найповніше портфоліо в галузі  включаючи збалансований та різноманітний вибір насіння, засобів захисту сільськогосподарських культур та цифрові рішення, орієнтовані на максимізацію продуктивності для підвищення врожайності та рентабельності. Будучи представленою одними з найвідоміших брендів у сільському господарстві та маючи провідний у галузі портфель продуктів та технологій, що має значні можливості до зростання, компанія прагне працювати з зацікавленими сторонами всієї продовольчої системи, виконуючи своє зобов’язання збагачувати життя тих, хто виробляє, та тих, хто споживає, забезпечуючи розвиток майбутніх поколінь. Corteva Agriscience стала незалежною публічною компанією 1 червня 2019 року. Раніше компанія була сільськогосподарським підрозділом DowDuPont.