ALFA Smart Agro збільшила обсяги виробництва ЗЗР на 30%

06 жовтня 2021, 13:18 2491

За п’ять років Білоцерківський завод препаративних форм компанії ALFA Smart Agro збільшив обсяги виробництва майже втричі, зокрема, на 30% протягом останнього року. Збільшення обсягів відбувається разом зі зростанням попиту на препарати ALFA Smart Agro та виходом компанії на зовнішні ринки.

Про це повідомила комерційний директор ALFA Smart Agro Тетяна Мосендз під час прес-сніданку.

«На сьогоднішній день Білоцерківський завод препаративних форм є найбільшим виробником засобів захисту рослин в Україні. Обсяг виготовленої від початку 2021 року продукції вже наближається до 9 тис. т, а за підсумками сезону очікується результат на рівні 10 тис. т», — розповідає Тетяна Мосендз.

За її словами, Білоцерківський завод препаративних форм має унікальну багаторівневу систему контролю якості продукції MultiControl. Також підприємство здатне виготовляти технологічно найскладніші види ЗЗР.

«Сьогодні на БЗПФ виготовляється 85% продукції ALFA Smart Agro. В планах компанії перевести на підприємство виробництво 100% продукції. Наразі триває підготовка до запуску виробництва гранульованих гербіцидів», — зазначає Тетяна Мосендз.

За її словами, інвестиції у розвиток БЗПФ є безперервним процесом — протягом останніх років сумма інвестицій склала близько $12 млн. В перспективі на найближчі пять років розглядається проєкт розширення заводу та збільшення потужностей виробництва з нинішніх 11,5 тис. т до 30 тис. т.


Людмила Лебідь, AgroPortal.ua