Агромастер будує елеватор потужністю 56 тис. тонн

17 серпня 2021, 12:55 2374

Елеватор «Агромастер» — це потужне комерційне зерносховище, яке працюватиме виключно з давальницькою сировиною. Загалом на об’єкті працюватиме 21 силос загальною потужністю зберігання 55 934 тонни.

Про це повідомляє прес-служба KMZ Industries, відзначаючи, що співробітництво із «Агромастер» компанія розпочала у березні 2021 року.

«KMZ Industries обрали як надійного постачальника з досвідом, обладнання якого перевірене роками в роботі на багатьох зерносховищах, а ще — через вдале співвідношення «ціна-якість». Спочатку ми виграли тендер на силоси першої черги будівництва, і вже після відвантаження готової продукції за цим замовленням клієнт вирішив рухатися з нами далі — тож уклав угоду на поставку силосів і для другої черги», — розповідає регіональний представник KMZ Industries Руслан Демчук.

Угода про поставку другої черги була підписана у червні. До перших 12 силосів додались ще 4 на плоскому дні загальною ємністю 20 412 тонн та 5 конусних силосів діаметром 7,3 м.

«Одна з особливостей елеватора «Агромастер» — зручне розташування безпосередньо у Миколаєві, територіально близько від порту, що в тому числі сприятиме його бізнес-завданням. Для нас це перший досвід будівництва елеватора, при виборі обладнання розглядали і українських, й іноземних виробників», — ділиться керівник проєкту Олексій Прокопов. 

За договором по першій черзі будівництва на об'єкт уже поставлено 8 силосів, 2 із яких наразі вже змонтовано. Зведення силосів відбувається під контролем шефмонтажника заводу.

«Остання поставка обладнання за першим контрактом відбудеться цього місяця, а обладнання по другій черзі доставимо замовникові восени. Завершення будівництва і введення підприємства в експлуатацію планується на літо наступного року: тож елеватор встигне прийняти перше зерно нового врожаю», — додає Руслан Демчук.