Жито Великих Людей, або Чому варто годувати свиней гібридним житом

16 жовтня 2019, 06:19 2655

У другому випуску проєкту «Жито Великих Людей» компанії «КВС-УКРАЇНА» головний технолог ПАП «Агропродсервіс» Войтек Банковскі детально розповів про переваги використання гібридного жита в годівлі та як воно впливає на якісні показники тварин.

«N.B.!» Жито Великих Людей, або Як Агро-Регіон співпрацює з вітчизняними виробниками хліба

«2012 рік став переломним для вирощування жита. Тоді багато компаній відмовилися від вирощування цієї культури. Зазвичай використовують цю культуру для відгодівлі свиней вже на останній стадії годівлі, оскільки жито дає хороший смак та запах м'яса за рахунок масляної кислоти. Сім років тому я мріяв про те, щоб годувати свиней саме житом», — ділиться своїм досвідом Войтек Банковскі. 

Чому зараз гібридне жито в компанії «Агропродсервіс» називають «зручною культурою» для успішних господарств? Детальніше у відео!

Ще більше досвіду в наступних випусках проєкту «Жито Великих Людей».

«N.B.!» КВС-УКРАЇНА запускає проект Житня Країна


Джерело: «КВС-УКРАЇНА»