Повний раціон. Як на Полтавщині налагодили виробництво страв тривалого зберігання
Розширити свій бізнес підприємиця змогла завдяки державній грантовій програмі «Власна справа», яка впроваджується Міністерством економіки України.
Зараз Green for you Food виготовляє понад 40 видів перших та других страв і десертів. Серед них — страви з овочів, м’яса, каші, закуски (ікра кабачкова, бурякова, паштет) та солодка серія — джеми та чаї. Страви доводять до стану напівготовності на професійній кухні, запаковують у реторт-пакети і стерилізують в автоклаві.
Підприємиця співпрацює з волонтерськими та благодійними організаціями, тож таку їжу передають у регіони, які постраждали від бойових дій, а також на фронт.
Джерело фото: Міністерство економіки України