«Укрзалізниця» запускає новий рівень сервісу — в тестовому режимі на обраних рейсах далекого сполучення пасажири зможуть скуштувати гарячі страви, розроблені відомим українським шеф-кухарем Євгеном Клопотенком.
Нововведення доступне на таких рейсах: №351/352 Київ – Кишинів, №95/96 Київ – Рахів, №29/30 Київ – Ужгород, №4/3 Запоріжжя – Ужгород.
Меню включає: карпатські деруни; омлет із житомирських яєць; курку з подільською картоплею та овочами; кримськотатарський плов із яловичиною.
Страви готуються та заморожуються інноваційним способом, що зберігає їхній смак і свіжість після розігрівання. Вартість гарячих обідів становить від 170 до 190 грн.
Цей крок є частиною зусиль «Укрзалізниці» для покращення сервісу та комфорту на тривалих маршрутах. Рішення про подальше впровадження гарячих страв на інші рейси залежатиме від результатів тестування та відгуків пасажирів.
Джерело фото: «Укрзалізниця», Євген Клопотенко // Facebook