«Вирощування салату, зокрема батавії, вимагає як делікатного догляду, сучасних технологій, так і відповідних природних умов. Перед тим, як почати вирощувати салат батавія в Україні, а точніше в Броварському районі, фахівці «Фіно Верде» консультувалися з іспанськими колегами, які мають відповідний досвід», — розповів генеральний директор АВМ Holding, співвласник компанії «Фіно Верде» Хосе Луїс Абеянеда Мартінез.
Він також додав, що «Фіно Верде» одна з перших компаній, яка налагодила промислове виробництво салату батавія в Україні на відкритому ґрунті.
У нашому фотозвіті ви зможете подивитися не тільки поля, де вирощують салати (Броварський район), а й переробку зсередини (Макарівський район).
Джерело фото: AgroPortal.ua і McDonald's Україна