Фото 1. У Франції в морозиво часто додають каштани.
Фото 2. В Австралії є кафе, яке пропонує морозиво у вигляді квітів.
Фото 3. У тій же Австралії є морозиво, яке світиться в темряві. Робиться воно з додаванням рідкого азоту і користується популярністю на вечірках.
Фото 4. Мексиканське «палетас» має дивний смак, але дуже корисне з медичної точки зору. Воно вважається найнатуральнішим у світі.
Фото 5. Близькосхідні солодощі — крохмаль у вигляді ниток, просочених соком і водою, щоб зручніше було заморозити. Називається «фалуді».
Фото 6. Різнобарвний хліб і начинка з морозива — у Сінгапурі це як розливний квас в СРСР, всенародні літні ласощі.
Джерело фото: Тrollno.com