Факультет аграрного менеджменту НУБіП — у 100 кращих

17 квітня 2021, 09:25 3474

Факультет аграрного менеджменту Національного університету біоресурсів та природокористування України (НУБіП), на базі якого реалізується магістерська програма «Агрокебети», потрапив до першої десятки рейтингу Forbes «100 кращих факультетів України».

Результати дослідження сотні кращих факультетів, на яких «вчать конкурувати з роботами», опубліковані у квітневому випуску українського видання, інформує прес-служба програми «Агрокебети».

Факультет аграрного менеджменту НУБіП став єдиним представником аграрних закладів вищої освіти у рейтингу.

Він потрапив до топ-10 факультетів країни, отримавши необхідну кількість балів за кількома критеріями: середній бал зовнішнього незалежного оцінювання, рейтинг закладу вищої освіти та експертна оцінка факультету.

«Команді проєкту «Агрокебети» дуже приємно, що саме факультет аграрного менеджменту НУБіП потрапив до рейтингу Forbes. Адже саме на ньому навчаються студенти нашої програми. Саме тут у 2019 році було започатковано новітню магістерську програму «Агрокебети», — коментує перемогу факультету керівник проєкту «Агрокебети» Анатолій Циркун. — Вважаємо, що місце у першій десятці абсолютно заслужене та зароблене кропіткою щоденною працею».