В Україні лізинг на сільгосптехніку можна отримати за день

03 червня 2021, 12:50 2941

Компанія «ОТП Лізинг» ухвалює рішення щодо фінансування протягом 1-2 днів.

Про це розповіла під час Finance webinar 2021 фахівець із фінансування компанії «АМАКО Україна» Марія Омельчук. 

«АМАКО Україна» та «ОТП Лізинг» пропонують клієнтам позбутися клопоту щодо володіння активом, поєднавши при цьому фінансові та сервісні елементи. «Ми можемо в лізингові платежі включити, окрім фінансування, сервісне обслуговування або подовжену гарантію протягом 3-х років — такий комплекс у кінцевому результаті допомагає клієнту зменшити загальні витрати на користування», — каже експерт. 

При гарному фінансовому стані авансовий внесок складає 15% від вартості техніки, а відсоткова ставка за партнерськими програмами — від 0,01% річних.

«Ще однією нашою перевагою є лояльність до клієнтів — ми працюємо як з новоствореними підприємствами та ФОПами, так із з підприємствами, що фіксують збитки. І, звісно, відсутність зобов'язань щодо відкриття рахунку в банку та проведення оборотів», — додає Омельчук.


Для довідки: «АМАКО Україна» є дилером техніки Massey Ferguson, WESTERN, Geringhoff, Bednar та технологічних рішень Precision Planting, а також комерційних автомобілів IVECO. Також «АМАКО Україна» надає запчастини та комплектуючі до більш ніж 20-ти брендів імпортної сільгосптехніки, забезпечуючи оперативну доставку в будь-який куточок країни через 16 сервісних центрів по всій Україні.


Іванна Панасюк, AgroPortal.ua