KUHN презентував інноваційний посівний комплекс для мінімального обробітку ґрунту

27 травня 2021, 12:57 2801

Компанія KUHN розробила та вивела на ринок посівний комплекс KUHN AUROCK 6000 RC, який може здійснювати прямий посів після зернових культур та соняшнику.

«При посіві AUROCK 6000 RC рослинні рештки не заробляються в ґрунт, а залишаються на поверхні, що в свою чергу перешкоджає випаровуванню вологи», — розповів регіональний менеджер компанії «КУН-Україна» Дмитро Прилука. 

Представник виробника додає, що KUHN AUROCK 6000 RC дозволяє працювати для господарств, які частково або ж поступово переходять на технологію мінімального обробітку ґрунту. Оскільки посівний комплекс може працювати як по класичній технології обробітку ґрунту, так і по мінімальній. «На комплексі опційно встановлений рублячий коток діаметром 460 мм, що дозволяє якісно справитись з пожнивними рештками зернових та соняшнику. Внесення добрив відбувається разом в посівним матеріалом на глибину від 0,5 до 12 см», — додав регіональний менеджер. 

«Новітній багатофункціональний посівний комплекс KUHN AUROCK 600 RC, має 6 м ширини захвату, та бункер об'ємом 5 т, поділений на дві рівні частини під добриво та посівний матеріал», — каже Дмитро Прилука.


Наталія Помянска, AgroPortal.ua